top of page

MOVEMENT SYSTEM

käytännönläheinen ja tarpeisiin muokkaantuva systeemi alan ammattilaisille junnuista eläkeläisiin!

Movement  System on Jukka Rajalan kehittämä "harjoittelufilosofia" johon perustuu muun muassa Movement Coach -koulutusohjelma ja Movement Centerien tuntikokonaisuudet. Movement System on ennenkaikkea käytännönläheistä tekemistä tukevia työkaluja. Niitä voidaan hyödyntää sen ansiosta useissa eri tilanteissa, sillä työkalujen höydyntämsitä voidaan katsoa useasta eri näkökulmasta. Kattavan tarjonnan johdosta olemme keränneet kaiken Movement Systemin tarjonnan samaan paikkaan.


Tältä sivulta löydät kaiken muun valmennus- ja koulutustarjonnan, kuten iäkkäille ihmisille suunniteltu Senior Movement -konsepti ja Movement Centerin - lisenssipalvelut

Senior_Movement_logo-black.jpg
13173012_576515365852847_830255397182948

SENIOR MOVEMENT

monipuolista liikettä ikääntyvien arkeen.


Koulutukset alkavat 2020 keväällä! 

Ikä tuo mukanaan asioita jotka tulee huomioida harjoittelussa. Tämä ei suinkaan tarkoita liikkumisen vähentämistä, vaan pikemminkin järkevöittämistä. Senior Movement on suunniteltu kokonaisuutena tukemaan ikäihmisten toimintakyvyn kehittämistä ja ylläpitämistä. 

Lue lisää koulutuksesta ja konseptista! 

ILMOITTAUDU MUKAAN

MOVEMENT CENTER

paikallinen yhteisö jossa arvostetaan monipuolista liikettä

Movement Center mahdollistaa laadukkaan valmentamisen tarkoin mietittyjen teematuntien sisällä. Ensimmäinen Movement Center aukesi jo vuonna 2013 Mäkelänkadulla Helsinkiin ja löytyy nykyään osoitteesta Koskelantie 9. Jukka Rajalan johtama sali on kuulu tarkasta valmennuksesta, joka perustuu Movement System - ideologiaan. Monipuolista, omaan tasoon nähden sopivaa ja riittävän usein muuttuvaa ärsykevaihtelua.  Toinen Movement Center avasi ovensa Jalasjärvelle vuonna 2019 ja 2020 aikana tavoitteemme on etsiä muutamaa yrittäjää mukaan toimintaan. Oletko kiinnostunut lisenssisalin perustamisesta, tai tuntikokonaisuuksien ottamisesta käyttöön salillasi?

60354906_618609148615527_949533044836925
Movement-Coach-tuotekuva (1)_edited.jpg

JUNIOR MOVEMENT

oikea kasvuympäristö kasvavalle keholle ja mielelle

Vuoden 2020 aikana tulemme laajentamaan opetus- ja valmennustoimintaamme junior-puolelle, jossa korostuvat vapaaehtoisuus ja liikkumisen monipuolisuus. Tavoitteena on edistää nuorten liikkumiskykyä ja motoristen taitojen kehittymistä siten, että myöhemmässä vaiheessa eri lajeissa pärjääminen ja arjessa liikkuminen olisi vaivattomampaa.

Kouluttamisesta vastaa Movement Centerin kouluttajat 


LISÄTIETOA TULEVISTA KOULUTUKSISTA 

MOVEMENT COACH 

monipuolisen liikkumisen, kehonpainoharjoittelun, liikkuvuusharjoittelun ja uusien taitojen koulutusohjelma

Jukka Rajalan neljä viikonloppua sisältävä erittäin kattava koulutusohjelma, jossa painotus on monipuolisen liikkeen opettelussa eri näkökulmista. Kehonpainoharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu ja taitoharjoittelu ovat koulutuksen kulmakivet ja niiden ympärille rakennetaan liikkumiskykyä kehittävä kokonaisuus. Koulutuksessa opetellaan paljon myös ns. movement -harjoitteita, jotka ovat monipuolisia liikeyhdistelmiä joissa yhdistyy taito, kehonhallinta, liikkuvuus ja voima. 

Seuraava ryhmä aloittaa helmikuussa 2020

If you have questions or need guidance, please don’t hesitate to get in touch.

Jukka Rajala: Our Programs
bottom of page