top of page
_MAR5465-crop.jpg
Etusivu: Welcome

MOVEMENT ACADEMY 2023  KURSSIT 

TUTKITTUA TIETOA - MONIPUOLISIA NÄKÖKULMIA - VUOSIKYMMENTEN OSAAMISTA - KÄYTÄNNÖNLÄHEISIÄ TYÖKALUJA

Viime vuosikymmenet ovat tarjonneet käsittämättömän määrän uutta tietoa kehon toiminnasta psykofyysisenä kokonaisuutena, fysiikkaharjoittelusta, kuntouttamisesta ja uusien taitojen oppimisesta. Valmentaminen on mennyt suuren harppauksen eteenpäin ja samalla rajat ovat auenneet eri alojen edustajien, sekä eri urheilulajien edustajien välillä. Tämä kaikki on erittäin kaivattu muutos ja sen hedelmistä jokainen tulee tavalla tai toisella nauttimaan. 

Jukka Rajalan luotsaama Movement Academy on perustettu tarpeeseen tuoda paras mahdollinen ymmärrys hyötykäyttöön! 

Olit sitten kuntoilija, urheilija, valmentaja, fysioterapeutti, lääkäri, tai opettaja, tulet höytymään hämmästyttävällä tavalla siitä, mitä tiimimme tarjoaa. 

Movement Academy ravisuttaa vanhentuneita käsitteitä ja tarjoaa uudenlaisia näkökulmia, jotka ovat nykytiedettä tukevia! 

Workshoppeja voi myös tilata räätälöidyllä sisällöllä juuri sinun yhteisösi tarpeisiin. 

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT:

Jukka Rajala

jukka@movement.fi

0400 866072 

SB__0163.jpg
Etusivu: About Us
Etusivu: Video

WORKSHOPIT JA MUUT TAPAHTUMAT

Mitä Movement Academy tarjoaa?

Olit sitten kuntoutus-, liikunta-alan ammattilainen, valmentaja, omaksi iloksi liikkuva, tai ammattiurheilija, kattavasta tarjonta löytyy valmiita paketteja erilaisiin tarpeisiin. Meiltä voi myös tilata räätälöidyn koulutuksen omalle paikkakunnalle!

Movement Academyn päätemoja ovat taitoharjoittelu, monipuolisen liikkeen hyödyntäminen urheilussa ja kuntoutuksessa, sekä psykofyysisen kokonaisuuden hahmottaminen valmentamisessa.  Kaiken keskiössä on adaptoituva ihminen ja siihen soveltuvat valmennusmallit. 

movement-academy-oppilaskuva-10-2019.jpg

MOVEMENT ACADEMY WORKSHOP

kevät ja syksy 2023

Vuoden 2023 workshopit julkaistaan pian. Pääkouluttajat Sami Kalaja, Marko Grönholm, Mikko Paunonen ja Jukka Rajalan tarjoavat kukin oman erikoisosaamisensa pienen tauon jälkeen jälleen kaikkien hyötykäyttöön. Kokonaisuus tulee olemaan ilmiömäisen kova!

Jukka-Rajala3266.jpg

MOVEMENT COACH

kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun koulutusohjelma

Jukka Rajalan kehittämä koulutusohjelma on Suomen ensimmäinen ja monipuolisin kattaus kehonpainoharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun, sekä taitoharjoitteluun. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, kaikkiaan neljä viikonloppua sisältävä kokonaisuus sisältäen oman osuuden kehonpainoharjoittelun voimaliikkeille, liikkuvuusharjoitteille ja erilaisille liikeyhdistelmille. Taitoharjoittelussa pääaihe on käsilläseisonta jota käydään kattavasti läpi useampana viikonloppuna koulutuksen aikana.  Koulutusohjelmasta löytyy myös Virtual Movement Coach -verkkokoulutus

_MG_0508_copy.jpg

MOVEMENTPHYSIO

Marko Grönholmin koulutukset

Koulutan terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja muun muassa urheilun parissa toimivia osaajia ympäri Suomea. Seuraa koulutuskalenteriani tai ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää!

Etusivu: Our Programs
All Videos

All Videos

All Categories
All Categories
Sports

KNEE REHAB - FM Athletic Leg Basics Program

Kaikki mitä sinun tulee tietää etunojapunnerruksesta

Taitovalmennus: Sami Kalaja 2012

Etusivu: Video

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Haluatko varata yksityistapahtuman, tai varata paikkoja useammalle henkilölle tuleviin tapahtumiin? Ole meihin suoraan yhteydessä lomakkeella, tai sähköpostitse. Kiireisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse.

0400 -866072

Thanks for submitting!

Jukka-Rajala2656.jpg
Etusivu: Contact
Etusivu: Video
bottom of page