_MAR5465-crop.jpg
 

MIKÄ ON MOVEMENT ACADEMY?

TUTKITTUA TIETOA - MONIPUOLISIA NÄKÖKULMIA - VUOSIKYMMENTEN OSAAMISTA - KÄYTÄNNÖNLÄHEISIÄ TYÖKALUJA

Viime vuosikymmenet ovat tarjonneet käsittämättömän määrän uutta tietoa kehon toiminnasta psykofyysisenä kokonaisuutena, fysiikkaharjoittelusta, kuntouttamisesta ja uusien taitojen oppimisesta. Valmentaminen on mennyt suuren harppauksen eteenpäin ja samalla rajat ovat auenneet eri alojen edustajien, sekä eri urheilulajien edustajien välillä. Tämä kaikki on erittäin kaivattu muutos ja sen hedelmistä jokainen tulee tavalla tai toisella nauttimaan. 

Jukka Rajalan luotsaama Movement Academy on perustettu tarpeeseen tuoda paras mahdollinen ymmärrys hyötykäyttöön! 

Olit sitten kuntoilija, urheilija, valmentaja, fysioterapeutti, lääkäri, tai opettaja, tulet höytymään hämmästyttävällä tavalla siitä, mitä tiimimme tarjoaa. 

Movement Academy järjestää vuoden 2019 aikana eriteemaisia workshoppeja Suomessa ja myöhemmin ulkomailla. Koulutusohjelmamme starttaa vuoden 2020 aikana ja sen tarkka sisältö tullaan julkaisemaan myöhemmin. Samalla pääsemme ilmoittamaan pääkouluttajien lisäksi koulutusohjelmassa olevien vierailevien kouluttajien nimet! Workshoppeja voi myös tilata räätälöidyllä sisällöllä juuri sinun yhteisösi tarpeisiin. 

SB__0163.jpg
 

KOULUTUKSET JA MUUT TAPAHTUMAT

Mitä Movement Academy tarjoaa?

Olit sitten kuntoutus-, liikunta-alan ammattilainen, valmentaja, omaksi iloksi liikkuva, tai ammattiurheilija, kattavasta tarjonta löytyy valmiita paketteja erilaisiin tarpeisiin. Meiltä voi myös tilata räätälöidyn koulutuksen omalle paikkakunnalle!

Movement Academyn päätemoja ovat taitoharjoittelu, monipuolisen liikkeen hyödyntäminen urheilussa ja kuntoutuksessa, sekä psykofyysisen kokonaisuuden hahmottaminen valmentamisessa.  

movement-academy-oppilaskuva-10-2019.jpg

KOULUTUSOHJELMA

Koulutusohjelma starttaa 4.-5.4. Ilmoittautuminen nyt auki!

Movement Academy tuo Suomeen ainutlaatuisen ja ennennäkemättömän laadukkaan koulutusohjelman, joka ei tule jättämään toivomisen varaa sisällön, saati opetuksen laadun puolesta. Pääkouluttajat Sami Kalaja, Marko Grönholm, Mikko Paunonen ja Jukka Rajalan tarjoavat kukin oman erikoisosaamisensa nyt kaikkien hyötykäyttöön. Koulutusohjelmassa tullaan keskittymään laadukkaan valmennuksen työkaluihin, jotka perustuvat vahvaan tutkittuun näyttöön ja vuosien kokemukseen käytännön  työssä.

Movement-Academy-1.jpg

WORKSHOPIT

räätälöityjä kokonaisuuksia Suomen huippuosaajilta!

Monipuolinen liikkuminen, terveyttä edistävä harjoittelu, uusien taitojen oppiminen, kuntouttavan harjoittelun uusimmat metodit ja paljon muuta. Muun muassa näitä aiheita Movement Akatemia tulee tarjoamaan workshopeissa. Varaa meiltä workshop teidän toimintaa tukevalla sisällöllä!

Jukka-Rajala3266.jpg

MOVEMENT COACH

kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun koulutusohjelma

Jukka Rajalan kehittämä koulutusohjelma on Suomen ensimmäinen ja monipuolisin kattaus kehonpainoharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun, sekä taitoharjoitteluun. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, kaikkiaan neljä viikonloppua sisältävä kokonaisuus sisältäen oman osuuden kehonpainoharjoittelun voimaliikkeille, liikkuvuusharjoitteille ja erilaisille liikeyhdistelmille. Taitoharjoittelussa pääaihe on käsilläseisonta jota käydään kattavasti läpi useampana viikonloppuna koulutuksen aikana.  Koulutusohjelmasta löytyy myös Virtual Movement Coach -verkkokoulutus

Movement-Flow-tuotekuva.jpg

MOVEMENT FLOW

opi liikkumaan tehokkaasti, taloudellisesti ja tarkasti!

Jukka Rajalan kehittämä erikoiskoulutus monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneille!


Movement Flow on suoraa jatkoa Movement Coach -koulutusohjelmalle sisältäen kaiken kaikkiaan kaksi tasoa. 

_MG_0508_copy.jpg

MOVEMENTPHYSIO

Marko Grönholmin koulutukset

Koulutan terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja muun muassa urheilun parissa toimivia osaajia ympäri Suomea. Seuraa koulutuskalenteriani tai ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää!

 
All Videos

All Videos

All Categories
All Categories
Sports

KNEE REHAB - FM Athletic Leg Basics Program

Etunojapunnerrus

Taitovalmennus: Sami Kalaja 2012

 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Haluatko varata yksityistapahtuman, tai varata paikkoja useammalle henkilölle tuleviin tapahtumiin? Ole meihin suoraan yhteydessä lomakkeella, tai sähköpostitse. Kiireisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse.

0400 -866072

Thanks for submitting!

Jukka-Rajala2656.jpg