top of page
_MAR5550.jpg

JUKKA RAJALA

pääkouluttaja ja toiminnanjohtaja

Jukka on liikunta-alan moniosaaja ja muun muassa Movement Coach-koulutusohjelman kehittäjä ja Movement Stick -harjoitteluvälineinnovaation toinen luojista. Hän on tullut monille tutuksi etenkin kehonpainoharjoittelusta, jossa korostuu liikkeen monitahoisuus. Oli sitten kyse uusien taitojen oppimisesta, voimaharjoittelusta, tai liikkuvuusharjoittelusta, Jukka osaa avata asian helposti lähestyttävässä muodossa, tarjoten uusia näkökulmia tuttuhinkin teemoihin. Jukka on kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa ja toiminut asiantuntijana urheiluvalmennuksessa, sekä kouluttanut paljon liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia.


Movement Academyssa hän toimii oman erikoisosaamisensa lisäksi päävastuussa tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä. 


Kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset voi laittaa jukka@movement.fi.


Myös tiedustelut privaattitapahtumien järjestämisestä voi lähettää Jukalle. 

SAMI KALAJA

pääkouluttaja

Sami Kalaja on yksi Suomen arvostetuimpia taitoharjoittelun ammattilaisia! Liikuntataitojen oppimiseen perehtynyt liikuntatieteiden tohtori työskentelee Jyväskylässä liikunnan työelämäprofessorina. Samilla on vankka kokemus urheiluvalmennuksesta, hän on toiminut useiden menestyneiden urheilijoiden ja joukkueiden valmentajana, sekä muun muassa Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtajana, liikunnan opettajana ja rehtorina. Samin sielunmaisemaan on moni päässyt tutustumaan myös Taitotohtori –blogissa.

_MAR5478.jpg
_MAR5506 (1).jpg

MIKKO PAUNONEN

pääkouluttaja

Mikko on yksi maamme kokeneimmista henkilökohtaisista valmentajista, ja kouluttajista, jonka valmennuksessa on vuosien saatossa ollut yksilöitä huippu-urheilijoista aina kuntoilijoihin. Tällä hetkellä hän työskentelee mm. Liiga-Saipan ja Superpesisjoukkue IPV:n fysiikkavalmentajana, sekä valmentaa niin kuntoilijoita kuin kansainvälisen tason urheilijoita mentaali,- sekä fysiikkapuolella(mm. kamppailujalit, jääkiekko, mailapelit).

Valmentajana hän on tunnettu tavastaan katsoa ihmiskehoa kokonaisvaltaisella tavalla, jossa yhdistyvät niin itämaisen- kuin länsimaisen tieteen opit hyvinvoinnin ja suorituskyvyn optimoimiseksi. Mikon kynästä on syntynyt tähän mennessä myös kuusi eri kirjaa koskien ihmisen hyvinvointia, ravitsemusta ja harjoittelua.

Pitkän valmennusuran lisäksi hän on toiminut jo 18 vuoden ajan mm. kuntosaliohjaajien, ravintovalmentajien, fysioterapeuttien ja personal trainereiden kouluttajana eri kouluttajaorganisaatioissa ja on yksi Suomen suurimman pt-alan koulutusorganisaation, Trainer4You Oy:n perustajista.

Mikko on opiskellut monissa eri liikunta-alan koulutusorganisaatioissa ympäri maailmaa jo useiden vuosien ajan, syventyen opinnoissaan niin voimaharjoitteluun, kinesiologiaan, biomekaniikkaan kuin ravitsemukseen, tavoitteenaan ymmärtää kehoa paremmin kokonaisvaltaisesti.

Nykyisin hän opiskelee Yhdysvalloissa Z-Health organisaatiossa  mm. urheiluneurologiaa, sekä aivojen ja muiden kehon eri aistijärjestelmien toimintaa, jonka kautta kuntoutus, suorituskyvyn optimointi, kehon kokonaistressikuomituksen arviointi, sekä liiketaitomekanismit saavat aivan uuden merkityksen hyvinvoinnin kentässä.

MARKO GRÖNHOLM

pääkouluttaja

Fysioterapeutti Marko Grönholm lähestyy liikettä mahdollisimman useasta eri näkökulmasta. Yleisellä tasolla hänen ajatuksenaan on, että fysioterapian tavoitteena on optimoida kehon toimintaa ja sitä kautta parantaa toimintakykyä sekä lievittää kipua. Liikkeen analysoinnin jälkeen muun muassa liikkeen välittyminen,koordinaatio, rytmi ja proprioseptiikka ovat keskeisessä roolissa Markon toteuttamassa terapeuttisessa harjoittelussa.
Urheiluun liittyvässä kuntoutuksessa keskeistä on aina myös lajin erityispiirteiden ja vaatimusten huomioiminen. Fysioterapiakentän ulkopuolelta Marko on ammentanut vuosien varrella oppeja mm.Ido Portalilta ja Fighting Monkey Practice’sta soveltaen näitä lähestymistapoja aktiivisesti ja innovatiivisesti myös fysioterapiaan. Esimerkiksi näitä teemoja Marko soveltaa myös koulutuksissa

_MAR5514.jpg
Tiimi: Our Team
bottom of page